Tyverisikring

Opbevarer du din maskine på steder, hvor der er risiko for, at maskinen eller brændstoffet bliver stjålet, kan vi tilbyde flere løsninger til at minimere risikoen for tyveri. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, har vi også en løsning, der kan hjælpe med at finde minilæsseren igen. 

Startspærre

Maskinen kan leveres med en startspærre i tændingsnøglen, hvilket gør maskinen sværere at starte uden at have nøglen til maskinen.

Låsbart tankdæksel

Tankdæksel kan aflåses med en separat nøgle. Det gør det meget sværere for tyven at stjæle brændstof fra tanken. 

GPS overvågning 

Der kan monteres en GPS-tracker på maskinen. Den giver dig information om, hvor maskinen befinder sig, eller give dig besked, hvis maskinen forlader et givent område.
Udover placering kan man også overvåge timeforbrug på maskinen, så man har overblik over service og timefakturering i forbindelse med udlejning.

Andre løsninger

Udover de nævnte løsninger her på siden, findes der også andre løsninger, der kan minimere risikoen for tyveri. Kontakt os for yderligere information.

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.