THALER KALENDER

Thaler deltager ofte på messer, udstillinger og til andre offentlige arrangementer.
Det giver dig rig mulighed for at kigge nærmere på alle vores maskiner.
Også her står vi klar til at vejlede dig før købet
af din næste THALER maskine. Uanset om det er en minilæsser, teleskoplæsser eller udstyr, du er på jagt efter.  

Tjek kalenderen herunder for kommende arrangementer. 

Hest & Rytter

Der er ingen sandsynlighed for at minilæssserne fra Thaler ikke er repræsenteret til "Danmarks fedeste hesteevent". Sådan beskrives "Hest & Rytter" anno 2023, der igen i år finder sted i Herning. Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrak i 2022 op mod 60.000 besøgende. 

9. - 13. Marts 2023
Lokation: Herning

Forhandlerdag

Vi bakker op om vores forhandlere, og hjælper gerne med at rådgive vejlede deres kunder i købet af en minilæsser fra Thaler. Denne gang tager vi turen til Læsø for at besøge vores forhandler Hepi Service, der holder Åbent Hus. Kig forbi til en god snak om både maskiner, redskaber og udstyr. Der vil selvfølgelig også være lidt godt til ganen og mulighed for demokørsel.

14. - 18. Maj 2023
Lokation: Læsø

Landsskuet 

Landsskuet i Herning er efterhånden blevet en klassiker, man ikke må gå glip af. Hverken som gæst eller som udstiller. Derfor tager vi et bredt udvalg med, som I kan kigge nærmere på. Sidste år konkurrerede arrangementet med Tour de France i Danmark, men de slog alligevel besøgsrekord en af dagene. Vi glæder os til nogle hyggelige sommerdage. 

29. juni - 1. Juli 2023
Lokation: Herning

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.