THALER KALENDER

Thaler deltager ofte på messer, udstillinger og til andre offentlige arrangementer.
Det giver dig rig mulighed for at kigge nærmere på alle vores maskiner.
Også her står vi klar til at vejlede dig før købet
af din næste THALER maskine. Uanset om det er en minilæsser, teleskoplæsser eller udstyr, du er på jagt efter.  

Tjek kalenderen herunder for kommende arrangementer. 

Hest & Rytter

Der er ingen sandsynlighed for at minilæssserne fra Thaler ikke er repræsenteret til "Danmarks fedeste hesteevent". Sådan beskrives "Hest & Rytter" anno 2023, der igen i år finder sted i Herning. Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrak i 2022 op mod 60.000 besøgende. 

9. - 13. Marts 2023
Lokation: Herning

Forhandlerdag

Vi bakker op om vores forhandlere, og hjælper gerne med at rådgive vejlede deres kunder i købet af en minilæsser fra Thaler. Denne gang tager vi turen til Læsø for at besøge vores forhandler Hepi Service, der holder Åbent Hus. Kig forbi til en god snak om både maskiner, redskaber og udstyr. Der vil selvfølgelig også være lidt godt til ganen og mulighed for demokørsel.

14. - 18. Maj 2023
Lokation: Læsø

Landsskuet 

Landsskuet i Herning er efterhånden blevet en klassiker, man ikke må gå glip af. Hverken som gæst eller som udstiller. Derfor tager vi et bredt udvalg med, som I kan kigge nærmere på. Sidste år konkurrerede arrangementet med Tour de France i Danmark, men de slog alligevel besøgsrekord en af dagene. Vi glæder os til nogle hyggelige sommerdage. 

29. juni - 1. Juli 2023
Lokation: Herning

ARRANGEMENTER 2022

Crazy Dog Days

Thalers minilæssere er for alle - også for hundefolket. Derfor deltager vi med et bredt udvalg af både maskiner og redskaber til Crazy Dog Days på Lilleskov Slot i Thyregod.
Over to dage er der både løb og konkurrencer i noget, der kaldes K9 Biathlon.
Her dyster man i forskellige discipliner alle med hunden i fokus. Vi garanterer, at dagene byder på oplvelser for hele familien. 

28. - 29. Maj 2022
Lokation:Thyregod

Roskilde Dyrskue

Vi deltager på Danmarks største dyrskue, der finder sted i Roskilde sidst i maj måned. Arrangementet har til formål at sikre forståelsen af moderne landbrugsproduktion - og så er der oplvelser for hele familien. Dyreudstillingen har mere end 1.800 dyr.
På Roskilde Dyrskue er der også fokus på at præsentere maskiner, som landmanden har brug for i driften - som en Thaler minilæsser.  

27. - 29. Maj 2022
Lokation: Roskilde

Græsland 

En maskindemonstration med fokus på kløvergræs. Det er en fagmesse med især landmandens drift i fokus.
Der vil både være udstillinger og kørende maskiner, der demonstrerer, hvad de kan, når det kommer til græspleje.
Hos Thaler er der især fokus på læssemaskiner, landmanden kan bruge i den daglige drift og redskaber, der kan optimere arbejdet på gården.   

8. Juni 2022
Lokation: Karup

VM i Herning

Danmark er udnævnt til at være vært for ECCO FEI verdensmesterskabet Herning - Danmark 2022 i spring, dressur, paradressage og Voltigering. Den kommer ikke til at finde sted uden deltagelse fra Thaler minilæssere. En hel uge med ridning i verdensklasse.
En uge hvor pauserne kan bruges til at blive klogere på, hvad Thaler kan tilbyde til alle, der arbejder med heste - uanset niveau.   

6. - 14. August 2022
Lokation: Herning

Langesø messen

Denne messe har Thaler minilæsser deltaget på i nogle år efterhånden - i år er ingen undtagelse. Langesø messen er for fagfolk der arbejder med juletræer og pyntegrønt.
Blandt de besøgende er også folk, der er interesseret i skovbrug, og det er især her Thalers minilæssere kommer i spil.
De smukke omgivelser præsenterer vores maskiner og redskaber på bedste vis. 

18. august 2022
Lokation: Langesø, Morud

Maskiner under broen

Til arrangementet Maskiner under broen er der rigtig meget maskin-ekspertise samlet på ét sted - derfor er Thaler minilæsser også til stede.
Det er et arrangement for fagfolk, der arbejder med anlæg, pleje og vedligehold af eksempelvis grønne områder. Vi har en del minilæsser - modeller, der egner sig godt til arbejde i den grønne sektor. Så hvis du arbejder i denne branche, er dette arrangement bestemt et besøg værd. 

24.- 25. August 2022
Lokation: Middelfart

Hund i fokus

Normalt er Thaler minilæsser på Vilhelmsborg til hesterelaterede arrangementer, men to dage i september er der fuldt fokus på menneskets bedste ven til arrangementet Hund i Fokus.

Arrangementet er en aktiv oplevelse for hele familien og hunde - selvfølgelig. 
Thaler viser både minilæssere og redskaber frem til dette arrangement. 

3. - 4. September 2022

Lokation: Vilhelmsborg, Aarhus

Store hestedag

Vi ser det som en selvfølge, at Thaler minilæsser er til stede til Danmarks største udendørs hestearrangement, der finder sted på dyrskuepladsen i Roskilde.

Vi har været der før og igen i år deltager vi med alt, hvad hjertet begærer til folk, der arbejder med heste.
Vi har især fokus på de mindre minilæssermodeller, som kan være en god hjælper i staldene. 

3. - 4. september 2022
Lokation: Roskilde

Agromek

I mere end 40 år har Agromek samlet landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Det er på Agromek hele branchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og inspiration og viden opstår. Landbrugsmessen Agromek er en oplagt mulighed for at vise både maskiner og redskaber frem for Thaler minilæsser. 

29. november - 2. december 2022
Lokation: Herning

Christmas Show

Hos Thaler minilæsser er vi til stede hos en del arrangementer med ridesporten i fokus. Vi er derfor også til stede med en udstilling til det store Christmas Show, der finder sted på Vilhelmsborg. 
Vi har naturligvis alle redskaber med, som der er brug for i hestebranchen - alle egnede til at montere i front på minilæsseren. Ekstraudstyr som kugletræk er også at foretrække til denne branche. 
 
14. november - 11. December 2022
Lokation: Vilhelmsborg, Aarhus

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.