Elektronisk udstyr

Herunder kan du finde forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at gøre arbejdet nemmere og betjeningen af læsseren mere komfortabel.

Strømstik 

Med et 3- eller 7-polet stik foran eller bag på maskinen kan man betjene eksterne funktioner. Der kan både være konstant strøm, eller det kan styres via en kontakt fra førerplatformen.

Lysstik 

Skal der lys på traileren bagpå eller redskabet foran, kan der monteres et stik, der er koblet til lyset. Dette kan både være 7- eller 13-polet, så det passer til de forskellige typer af stik på markedet. 

Hovedafbryder 

Alle maskiner har en batterihovedafbryder. Denne kan dog placeres uden for motorhjelmen, så betjeningen af den bliver nemmere.

Motorforvarmer

Ønsker man at forvarme motoren inden arbejdet, kan der monteres en forvarmer, som kan tilsluttes 230-volts stikkontakter.

Bakalarm

Kører man i områder, hvor der færdes andre mennesker, kan man med fordel montere en bakalarm. Den gør andre opmærksom på, at maskinen nærmer sig.

Batteripoler

Ønsker man let adgang til at kunne give starthjælp til maskinen eller andre maskiner, kan der monteres batteripoler på maskinen. Det gør det nemt og hurtigt at tilkoble lader eller startkabler til maskinen. 

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.