Belysning

Når arbejdet skal foregå i de mørke timer i døgnet, er det en klar fordel at tilkøbe ekstra belysning til din læssemaskine. Det giver bedre mulighed for udnyttelse af din maskine - også i ydertimerne.  
Til Thaler minilæsser findes der flere forskellige løsninger, når det gælder lys. Herunder findes både vejbelysning, advarselsblink og arbejdsbelysning.

Vejbelysning

Vejbelysning til din minilæsser består af lygter foran og bagpå maskinen, med højt, lavt og blinklys med halogen eller LED. Der kan også tilvælges bremselys til vejbelysning.

Rotorblink

På Thalers minilæsser-modeller kan der monteres rotorblink på kabinen eller styrtbøjlen. Det kan både være et traditionelt rotorblink eller et LED rotorblink. Det betjenes fra en separat kontakt.

Blitzblink

Ønsker man advarsels- eller blitzblink på minilæsseren, kan det monteres. Antal og placering kan laves efter specifikt ønske.

Lys styrtbøjle

Alle Thaler maskiner har som standard 3 LED arbejdslygter - 2 foran og 1 bag på styrtbøjlen. Ønsker man flere end det, kan dette monteres.

Lys på læssearm

Der kan monteres LED arbejdslygter på læssearmen og chassis foran, som hjælper med at lyse yderligere op i omgivelserne.

LED bjælke

For at få endnu kraftigere belysning, kan der monteres en LED lygtebom på maskinens styrtbøjle. Den kan monteres både foran og bagpå.

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.