Oversigt over Teleskop-minilæsser-modeller

Vi har samlet alle de teleskoplæssere, vi på nuværende tidspunkt har i sortimentet. De findes i forskellige størrelser og med forskellige kapaciteter. Hvis du er i tvivl om, hvilken teleskoplæsser, der passer til dine arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

Model 2838T

Denne model er den lette teleskoplæsser fra Thaler med en løftehøjde på 405 centimeter. Maskinen kan både løfte højt og tungt. 

Model 3448T

Denne model er en stærk og stabil teleskoplæsser fra Thaler. En maskine med en løftekapacitet på 2500 kg og en venderadius på 1,2 meter. 

Model 4275T

Den største og stærkeste model fra Thaler til de helt tunge opgaver. Maskinen har en 72 HK motor og en løftekapacitet på 4000 kg. 
 

Model 48T18

Modellen er en traditionel teleskoplæsser fra Thaler, der er forholdsvis lille, men stadig stærk og manøvredygtig. Meget velegnet til byggepladser. 

Model 3448T - 5A

En prisvindende specialminilæsser fra Thaler med teleskop. Den har en unik kombination af knæk- og 4-hjulsstyring, så du med denne maskine både kan dreje skarpt og løfte tungt.

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.