Dæk

Alle Thaler modeller har fra start monteret standard dæk, men ofte har vores kunder brug for andre dæktyper til det arbejde, de skal udføre. Andre dæk kan blandt andet ændre på vejgrebet, hvis man eksempelvis skal arbejde i meget ujævt eller pløret terræn. Der findes et bredt udvalg af dæktyper og størrelser til din minilæsser fra Thaler.  

Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige sæt dæk til den opgave, der skal løses. Du kan kontakte salgsafdelingen eller finde nærmeste forhandler. 

Traktormønster

Hvis der skal køres meget i blødt underlag - som eksempelvis marker eller lignende - er det en fordel at have dæk med traktormønster på din minilæsser. 

Industridæk

Findes i forskellige styrker, men fælles for dem er, at det er et stærkt dæk, som kan holde til mange timer på de hårde overflader.

Græsmønster

Ved opgaver der kræver kørsel på underlag, der gerne skal skånes, kan du med fordel vælge dæk med græsmønster til din minilæsser. Dæk der efterlader minimale spor. 

Væske i dæk 

Når der ønskes mere løftekraft og stabilitet, kan man med fordel få fyldt væske i dækkene. Dette gøres sætvis: for, bag eller i både for- og bagdæk.

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.