Centralsmøring 

Mange af vores kunder vælger at få monteret centralsmøring, når de køber en minilæsser eller teleskoplæsser fra Thaler.

Det giver længere levetid på de bevægelig dele, og du er sikker på, at det hele bliver smurt tilstrækkeligt og i rette tid - også steder, du selv har svært ved at komme til. Smørringen foregår også, mens maskinen er i drift, så du undgår altså unødige driftstop. 
Der findes to typer af pumper til centralsmørringen på din Thaler. Fælles for dem er, at de kommer fra den tyske leverandør Beka. 

Typer af centralsmørringsanlæg

Zepto pumpe

En zepto pumpe fra Beka er monteret med en fedtpartron. Når patronen er tom, udskiftes den let med en ny ved at afmontere låget på beholderen og skrue den gamle patron af. Dette anlæg er en fordel, da du ikke behøver at være i besiddelse af separat fylde-udstyr, men blot have patroner på lager.

Pico pumpe

En pico pumpe fra Beka er monteret med en fedtbeholder, som man pumper fedt ind i - enten via en separat pumpe eller ved at fylde fedtpatroner ind via den medleverede fyldepistol. Der kan være flere tuber af fedt i beholderen ad gangen. Det betyder større interval mellem fyldninger, og hvis man har andre typer af centralsmøring, vil det oftest være samme type udstyr, som bruges til at fylde anlægget. 

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.