Hydraulik

Til alle minilæsser-modeller fra Thaler findes der en række forskellige løsninger til betjening af hydrauliske funktioner. Herunder finder du en række af de løsninger, vi tilbyder.

Vi er altid åbne for at lave en løsning, der passer til lige netop dit behov. Hvis løsningen ikke findes herunder, så tag kontakt til os, så vi i fællesskab kan få udstyret din minilæsser helt rigtigt. 

El-styring af 3rd funktion

3rd funktion kan styres via joysticket. Det kan gøres på flere måder. 2 knapper eller 1 knap i kombination med bevægelse af joystick enten til siderne eller op og ned.

El-styring af 4rd funktion

4rd funktionen kan styres via 2 knapper i joystick sideløbende med 3rd funktionen. 

El-omskifter mellem 3rd- og 4rd funktion

Med en el-omskifter mellem 3rd- og 4rd funktion kan begge funktioner styres af samme knapper - skiftevis.

4rd funktion via mekanisk håndtag

Ligesom 3rd funktion kan styres af et joystick, kan 4rd funktion ligeså. Det vil sige, at der både er flydestilling og låsefunktion til at holde tryk på kredsen.

Trykløs retur til redskaber

Trykløs retur er en ekstra kobling, der kører olie direkte retur i tanken uden modtryk. Dette ekstraudstyr kræves på flere typer af redskaber, der er hydraulisk trukket.

El-ventil til hurtigskifte

I stedet for den standard 3-vejs hane, kan der monteres en ventil med separat kontakt. Denne kontakt skal holdes inde, idet man låser eller løsner redskabslåsen. Det giver større sikkerhed, når der arbejdes, fordi risikoen for betjeningsfejl minimeres. 

Hurtigskifte med separat håndtag

Ønsker man at betjene hurtigskiftet via et separat håndtag kun til betjening af redskabslåsen, kan dette også tilvælges.

Hydraulisk udtag bag på maskinen

Køres der med hydraulisk tiptrailer, eller et andet hydraulisk redskab bag på maskinen, kan dette med lethed af- og på monteres og betjenes af maskinen, hvis der er hydraulisk udtag bagpå.

Hydraulisk lastdæmper

Ønskes mere komfort under transport - og en mere skånsom kørsel med redskaber - kan en hydraulisk lastdæmper klart anbefales. Systemet bygges ind i løftecylinderen på læssearmen, og den giver affjedring af læssearmen under kørsel, mens systemet afbrydes ved læsseopgaven.

Multifaster kobling til redskabsskift

Med en multifasterkobling bliver redskabsskift legende let. Systemet gør, at hydraulikslangerne kan af- og på monteres med tryk på systemet. Derudover vender slangerne altid i samme retning, hvilket minimerer risikoen for betjeningsfejl. Alt efter hvor mange udtag maskinen har, så har vi en løsning, der passer til det. 

3-punkts-ophæng bag på maskinen

På vores 48T18 teleskoplæsser er der mulighed for at få monteret et 3-punkts-ophæng bag på maskinen. Det kan bruges til montering af ekstra vægt eller et let landbrugsredskab.

Elektrisk afbryder på hydraulikken

Med dette system kan hydraulikken låses ved transportopgaver, eller når maskinen standses. Det bevirker, at man ikke sænker læssearmen, når maskinen er slukket.

Større hydraulikpumpe

Selv om Thaler som standard har et højt hydraulikflow, så kan man på nogle modeller tilvælge en endnu større pumpekapacitet. 

Større løftecylinder

På nogle modeller fra Thaler kan man få monteret en større løftecylinder, når der kræves endnu mere løftekapacitet.

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.