Vægtpakker

Hvis du vil optimere løftekapaciteten og stabiliteten på din Thaler minilæsser, kan du tilføje flere typer af kontravægte på maskinen.

Vi tilbyder flere løsninger på vægtpakker. Vi tilpasser vægtpakken, så du kan få maksimalt ud af løftekapaciteten på din maskine.

Basis kontravægt

Der kan monteres en ekstra kontravægt bag på maskinen. Udover flere kilo, giver vægten også mulighed for at trække en vogn i gaffeltrækket eller at montere et kugletræk i trækket. Vægten giver også en bedre beskyttelse af bagenden på maskinen.

Tynde vægtskiver

Har du allerede en basisvægt på maskinen og ønsker at tilføje yderligere kilo, eller ønsker du en mindre vægtforøgelse i et smalt design, er de tynde vægtskiver et oplagt valg. Skiverne er skåret i 20 mm stål og fylder derfor ikke alverden bag på maskinen. Antallet af skiver afhænger af maskintypen, og hvilken totalvægt du ønsker at opnå.

Vægtklodser foran

For at opnå en større stabilitet kan man tilføje vægtklodser foran på maskinen. Dette giver en mere stabil forende ved kørsel, hvilket er fordelagtigt, hvis der er tungt læs bagpå.

Væske i dæk

Når der ønskes mere løftekraft og stabilitet, kan man med fordel få fyldt væske i dækkene. Dette gøres sætvis: for, bag eller i både for- og bagdæk.

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.