Ofte stillede spørgsmål om minilæssere

Vi har samlet en række af de mest stillede spørgsmål angående brugen af din minilæsser eller teleskoplæsser fra Thaler. Hvis svaret på dit spørgsmål ikke findes her, er du altid velkommen til at kontakte os

Hvilke minilæsser-modeller kan løfte en palle træpiller? 

Det er der flere modeller, der kan. De tre modeller som oftest sælges til dette formål er 2220, 2326 eller 2230. Modellerne fra 2438 og opefter kan selvfølgelig også klare opgaven. Ofte afhænger løftekapaciteten også af, hvilken variant af modellen som vælges, og hvordan maskinen er udstyret vægtmæssigt. 

Hvilke Thaler modeller kan løfte en palle fliser?

Til denne opgave vil vi klart anbefale 2438, 2838 eller 3448 modellerne. Det anbefales deusden at vælge L-versionen, da den giver det allerbedste udsyn til pallegaflerne, og den mest stabile maskine under kørsel med tunge materialer.

Hvilke Thaler modeller kan transporteres på trailer?

Alt efter hvilken trailer, du benytter, kan langt de fleste modeller fra Thaler transporteres på en trailer. Derudover kan vi tilpasse Thaler modellerne med vægtpakker, så de rammer dine krav til den maksimale vægt. 

Kan man få centralsmøring til en Thaler?

Det korte svar er ja. Alle modeller fra Thaler kan monteres med et central smøringssystem. Oftest er det på teleskoplæsser-modellerne, der monteres centralsmørring, da de har mange smørepunkter, der skal efterses.

Hvor kan man få service på sin Thaler?

Vi har forhandlere i hele landet, som alle kan servicere din Thaler maskine. Se kortet og find din nærmeste forhandler. 

Hvor kan man få reservedele til sin Thaler?

Vi sætter en ære i at sørge for, at din maskine kan køre i mange år. Og skulle uheldet være ude, gør vi alt, hvad vi kan for, at din maskine hurtigt kommer ud og køre igen. Vi bestræber os på, at reservedele altid er let tilgængelige. Der findes et centralt lager hos Thaler i Danmark. Tag fat i din lokale forhandler, hvis behovet opstår. 

Kan nye Thaler maskiner køre med gamle redskaber?

Ja det kan de. Thaler kørte tidligere med et firkantet profilrørs beslag - i modsætning til i dag, hvor der køres med et beslag med akselstål. Det gør dog ikke, at en ny Thaler ikke kan køre med gamle redskaber. Redskabsophænget er designet, så det passer på både de nye krogbeslag og de gamle firkantet beslag, uden at der skal foretages ændringer.

Hvor bliver Thaler lavet?

Alle Thaler maskiner bliver lavet på egen fabrik i Bayern i Sydtyskland. Thaler laver selv maskinerne fra bunden. Herunder udvikling af modellerne, stålforarbejdning, lakering og montage. Derudover har man et samarbejde med underleverandører fra blandt andet Yanmar, Bosch Roxroth og Cormer, som leverer dele til montagen.
Læs mere om fabrikken.

Hvilke redskaber kan man få til en Thaler minilæsser?

Hos Thaler i Danmark har vi et bredt sortiment af redskaber. Vi har en løsning til alle de opgaver, du skal løse. Se hele det nuværende udvalg af redskaber.
Der har vi mange typer af redskaber repræsenteret. Derudover har vi et samarbejde med andre leverandører på markedet, så skulle du ikke finde det redskab, du søger på siden, er du velkommen til at kontakte os - så hjælper vi dig med det rette løsning. 

Kan jeg eftermontere udstyr på en Thaler?

Når du har købt en minilæsser fra Thaler, er der rig mulighed for at eftermontere udstyr på den, hvis du ønsker at tage nye opgaver ind til maskinen. Du er derfor ikke låst, når du har købt en Thaler. Hvis du ikke finder, det udstyr du søger, på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning, som passer til dig. 

Hvor kan jeg se en Thaler maskine udstillet?

Thaler udstiller mange steder i landet i løbet af året - det kan du finde flere informationer om her. Ønsker du at se en bestemt maskine, er du meget velkommen til at kontakte os. Så aftaler vi tid og sted for fremvisningen.

Kan jeg få en demo af en Thaler?

Hos Thaler har vi et bredt udvalg af demo-modeller i Danmark. Vi kommer gerne forbi dig til en fremvisning eller demonstration - uanset hvor i landet du er. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale tid og sted. 

Kan jeg købe redskaber til andre fabrikanter hos jer?

Alle vores redskaber kan leveres med et skifte, som passer til andre mærker. Du er velkommen til at kontakte os, så finder vi det rette redskab til dig og din maskine. 

Kan jeg kører med redskaber fra andre fabrikater på en thaler minilæsser? 

En Thaler minilæsser kan leveres med et redskabsskifte som passer til andre typer af fabrikanter, så behøver du ikke skifte alle dine redskaber ud, hvis du køber en Thaler.

Ydermere, hvis du har et redskab, som du ønsker tilpasset en Thaler, er vi behjælpelige med udskiftning af redskabskroge og lynkobling eller salg af dele, så du selv kan udføre arbejdet.

Kan man lease en thaler?

Ja det kan du. En leasing- eller købekontrakt kan laves på mange måder. Vores forhandlere kan være behjælpelige med at sammensætte en leasing- eller købe kontrakt, som passer til dit behov.

Kan Thaler tage min gamle maskine i bytte?

Når du skal have udskiftet din gamle maskine til en ny, er vi behjælpelige med en byttepris, hvor din gamle maskine indgår. Det betyder, at vi uanset mærke hjælper dig af med din gamle maskine, når du får overdraget en ny. Derved slipper du selv for besværet med at sælge din gamle maskine.

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.