Minilæssere og redskaber til landbruget

Vi har samlet alle de minilæssere og redskaber, som vi anbefaler til den hårdtarbejdende landmand.Kombineret med det rette redskab er minilæsseren en uundværlig hjælpende hånd i den daglige drift. Det gælder både de store maskiner, der oftest bruges til læsning af foder eller de mindre maskiner, der ordner staldarbejdet på en nem og effektiv måde. Alle har til formål at gøre din hverdag nemmere. 

Model 2326 

Med Thalers 2326 minilæsser får du en smal og manøvredygtig maskine med en topfart på 20 km i timen. Den fås med tre forskellige tårne. 

Model 2230

Det her er den største model i den lille serie af minilæssere fra Thaler. Den kan fås med tre forskellige tårne og har en stor frihøjde. 

Model 2438

Denne minilæsser er den mindste i mellemklassen hos Thaler med en venderadius på 1,03 meter. Den kan bruges i mange brancher. 

Model 2838

Minilæsseren 2838 er en kraftig maskine til det hårde arbejde. Drivaksler med reduktionsnav gør den til en stærk maskine. 

Model 3448

En minilæsser med pendullerende bagaksel og fikseret knæk. Den har desuden en løftekapacitet på hele 2900 kg og en lav venderadius på kun 1,21 meter. 

Model 3448 5A

En specialminilæsser fra Thaler med prisvindende kombination af knæk- og 4-hjulsstyring. Den løfter op til 2900 kg. En unik maskine på markedet.

Model 4275T

Den største og stærkeste model fra Thaler til de helt tunge opgaver. Maskinen har en 72 HK motor, en løftekapacitet på 4000 kg og en løftehøjde på hele 476 cm. 

Model 48T18

Modellen er en traditionel teleskoplæsser fra Thaler, der er forholdsvis lille, men stadig stærk og manøvredygtig. Meget velegnet til byggepladser. 

Redskaber til landbruget

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.