Minilæssere og redskaber til industrien

Hvis du har løfteopgaver, der skal klares i produktionen eller skal vedligeholde arealer rundt om bygninger, kan en minilæsser være en stor hjælp. Den hjælper altid der, hvor pladsen er trang, terrænet er ustabilt, og byrden er tung. Vi har samlet de maskiner og redskaber, som vi anbefaler til industrien herunder. Hvis du er i tvivl om hvilken minilæsser, der passer til dine arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

Model 2438

Denne minilæsser er den mindste i mellemklassen hos Thaler med en venderadius på 1,03 meter. Den kan bruges i mange brancher. 

Model 2838

Minilæsseren 2838 er en kraftig maskine til det hårde arbejde. Drivaksler med reduktionsnav gør den til en stærk maskine. 

Model 3448

En minilæsser med pendullerende bagaksel og fikseret knæk. Den har desuden en løftekapacitet på hele 2900 kg. 

Model 3448 5A

En specialminilæsser fra Thaler med prisvindende kombination af knæk- og 4-hjulsstyring. Den løfter op til 2900 kg. 

Model 4275T

Den største og stærkeste model fra Thaler til de helt tunge opgaver. Maskinen har en 72 HK motor og en løftekapacitet på 4000 kg. 

Model 48T18

Modellen er en traditionel teleskoplæsser fra Thaler, der er forholdsvis lille, men stadig stærk og manøvredygtig. Meget velegnet til byggepladser. 

Redskaber til industrien

Bliv kontaktet til
en uforpligtende snak


Vi hjælper gerne med at vælge den rette minilæsser til dit behov.
Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Klik på "Persondatapolitik", for at læse, hvordan vi behandler dine data.